Havana Collection by Wulff Supplies

Wulff Supplies har tagit fram en helt ny serie med produkter för dig som ständigt är i farten. Kvalitet och funktionalitet kännetecknar samtliga produkter och den stiliga designen är en välkommen bonus. Vi har plockat ut det bästa som finns på marknaden i olika format . Allt passar ihop i en enhetlig stil som andas elegans.

Wulff Supplies har tagit fram en helt ny serie med produkter för dig som ständigt är på gång .


Kvalitet och funktionalitet kännetecknar samtliga produkter och den stiliga designen är en välkommen bonus
Vi har plockat ut det bästa som finns på marknaden i olika format . Allt passar ihop i en enhetlig stil som andas elegans.
Du får produkter med lång hållbarhet som gör att du sparar tid och pengar i förhållande till produkter som du måste byta ut för att de inte håller måttet.
Du kan vara säker på att pennan är i kvalitet , papperet blöder inte igenom och väskan har de funktioner och kvalitet som du behöver.
Vi ger dig Havana Collection!

Noteringsböcker

Alla produkterna för anteckningar i Havana-serien är certifierade med PEFC eller FSC 
Den eleganta stilen och flotta färgen kombineras med kvalitet på högsta nivå. Papperet du skriver på är av tjockleken 90 gram så att bläcket inte blöder igenom papperet när du skriver.

Arbetsväskor

Arbetsväskorna är en av dina viktigaste arbetskollegor. I väskan har du din egen lilla värld av produkter som du behöver för att kunna göra ditt jobb i full fart.
Väskan skall vara av bra funktionell och av god kvalitet .

Du måste ha plats till allt du behöver i ditt dagliga arbete , samtidigt som den skall passa din stil och vara behaglig att bära på.
Vi har valt ut de bästa väskorna i skinn med olika utformning , stil och funktioner.

Bara det bästa är bra nog!