Mobila arbetsplatsen

I den mobila arbetsplatsen behövs teknisk utrustning för flexibilitet, men också ergonomiska hjälpmedel samt säkerhetsprodukter.

Framtidens arbetsplats är överallt.

All information du behöver finns i olika molnlösningar och du är ständigt uppkopplad.

På den vanliga kontorsarbetsplatsen har vi sett till att vi har bord, lampor stol för en ergonomisk arbetsplats, och du kan alltid fråga kollegan om du behöver en sladd eller strömadapter.

När du arbetar mobilt så krävs det att du har med dig allt du behöver i ditt arbete eftersom du inte har tillgång till kontorets utrustning. Arbetstiden är ofta utanför 8-17 och tillgänglighet på support är begränsad så det gäller att utrustningen håller kvalitet och ger säker funktion.

Tekniken går framåt med stormsteg, och det ställer krav på IT-avdelningen att sätta den standard som krävs på den utrustning som den mobila medarbetaren använder för att minimera risken för att inte godkänd utrustning skapar stora supportkostnader totalt sett för företaget.

En av de viktigaste delarna i en mobil arbetsplats är dock att ergonomi och arbetsplatsen kan formas på ett sätt som undviker framtida fysiska problem.

Wulff har satt ihop exempel på utrustning som är bra produkter för en mobil arbetsplats.

Laddar produkter