Profilerade produkter samlade på en plats

Wulff hjälper dig med trycksaker, visitkort, blanketter och etiketter men också ett komplett sortiment av andra profilprodukter som paraplyer, påsar, pennor mm.

Profilerade artiklar

Trycksaker

Wulff Supplies erbjuder alla typer av trycksaker t.ex. block, visitkort, kuvert, ark, blanketter och etiketter.

Vi kan erbjuda elektroniska beställningssystem som gör att användaren kan beställa dessa produkter på ett enkelt sätt tillsammans med andra produkter ur vårt sortiment. Visitkort och korrespondenskort hanteras i webportalen genom att användare själv registrerar sina uppgifter och ser ett färdigt korrektur innan beställning.

Alla adresser och annan information lagras sedan i en databas som används vid nästa beställning.
Wulff Supplies erbjuder en lösning där vi anpassar en lösning som minskar arbetet inom Ert bolag med profilprodukter med Er logotype.

Vi erbjuder elektroniska beställnings- och orderflöden. Exempel på lösningar är kundanpassad webportal med online korrekturflöde.

Profilartiklar

Vi ser det som viktig del i ert företags varumärkesbyggande att användare har tillgång till profilartiklar med Er logotype och profil. Vi kan hjälpa Er att minska era totalkostnader och skapa kontroll över inköp och lager av dessa produkter. 

Exempel på profilartiklar är:
Påsar, Pennor, USBminne, Paraplyer, Specialtillverkade whiteboardtavlor mm

Vi sammanställer tillsammans med Er ett standardsortiment som i kombination med lokala produkter ger användare det som behövs. Genom kontrollerade samlade inköp kan vi erbjuda rätt beställningspunkter, rätt lagernivåer, versionshantering och rätt pris.

Tveka inte - du har massor att tjäna på att samla dina produkter för enkla beställningar.